Lørdag 9. februar 2008 var det få folk på jobb på Bjørnegård, så Kristin arrangerte temadag på Bjørnegård. Været var kjempefint, og la et godt grunnlag for en sportslørdag. Personalet og brukere satt flittig og lagde fine tovet påskeegg dekket med ull. Det var også noen som så på skiskyting og andre sportssendinger på tv. Det var bra oppmøte, og det var også andre aktiviteter denne dagen. Noen spilte biljard, og andre akte og stod på stumpeski. Middagen bestod denne dagen i ekte sportsånd av pølser. Det ble også solgt kvikklunsj, noen meget gode fylte horn, punchrull, lefser, kakao med krem og Rosinboller. Det var også gratis solbærtoddy. Dette var første gang det ble arrangert temadag, og det kommer til å bli en del temadager framover. Dette er et tiltak for å gi brukerne et tilbud også de dagene det er lite folk på jobb. Dette er tydeligvis et meget populært tiltak, så hvis du ikke fikk anledning til å komme denne dagen, så kom gjerne neste gang.