Hvordan er det å arrangere temadager, er det populært?

Dette er første gang vi arrangerer temadag, og det ser ut til å være veldig populært. Det var min ide å arrangere dette, siden vi er dårlig bemannet i dag p.g.a. sykdom. Gjestene ønsker å se oss i kafeen, så siden vi kutter ut den store middagen i dag, så gir vi brukerne et annet tilbud med mer aktiviteter i kafeen. Når vi er få på jobb, må vi tilby noe annet og ha noe å samles om. Når vi tar bort et tilbud, må vi gi noe annet.

Kommer dere til å arrangere flere temadager fremover?

Ja. De som jobber i helgen er også sjef over huset, så det er opp til dem å arrangere det de vil. Om fire uker skal vi ha husmannshelg, og da blir det servert sodd, knekkebrød, flatbrød, lefse med smør samt havregrøt.

Du er jo nyansatt på Bjørnegård, Kristin. Trives du bra i jobben?

Ja, jeg trives veldig godt. Jeg får hele tiden utfordringer, og det liker jeg veldig godt. Jeg er helt avhengig av å ha utfordringer i jobben. Dette er faktisk mitt livs mest utfordrende jobb.