Onsdag 23-5-2007 hadde Stabekk Aktivitetshus et storslagent 10 år jubileumsselskap. Værgudene var snille med oss denne dagen, det var sol og ganske varmt. Dørene åpnet kl. 12.00, og alle som kom ble møtt i døren med velkomstdrink, blide ansatte og et festpyntet Aktivitetshus. Det var Tom Helle som åpnet med en fin tale, og så holdt flere ansatte og brukere taler og leste dikt. Det ble også servert lunsj, noe som smakte fortreffelig. Det var mange som møtte opp på formiddagen, det var tydelig at denne dagen var spesiell både for ansatte og brukere på Stabekk. Budstikka kom også på besøk, og vi fikk besøk fra flere instanser i Bærum kommune. Kl. 18.00 var det middag for brukerne. Det var en deilig middag, bestående av både forrett, hovedrett og dessert. Det var Tom Helle som holdt velkomsttale for middagen, og det var flere brukere som holdt tale utover kvelden. Festen ble avsluttet med levende musikk og dans. Dette var en meget god dag, og en verdig feiring av en 10 års – jubilant.  At det var mange som hygget seg, ble understreket av det faktum at det var mange som ble på huset hele dagen.