Kalender
januar 2022
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Gamle artikler
Siste kommentarer
  Kategorier
  Siste innlegg
  Siste kommentarer
   Translate website

   Hvem kan søke seg til Ny Giv?

   Alle som har eller har hatt en psykisk lidelse, og som vil inn i arbeidslivet.

   Hva er Ny Giv?

   Ny Giv er et opplegg for tilrettelegging av denne gruppen, slik at de raskest og best mulig kan komme seg inn i arbeidslivet. En begynnende fase i denne prosessen er kartlegging av den enkeltes ressurser.

   Hvor lenge har du vært tilknyttet Ny Giv?

   Jeg har vært med i 3 mnd.

   Hva slags utbytte har du hatt av å være med i Ny Giv?

   Jeg er blitt tatt i bruk på forskjellige måter. Jeg føler at jeg gjør noe meningsfullt. Jeg har fått en større bevissthet av egen kompetanse i forhold til hva arbeidslivet krever, innklusive sosial kompetanse. Jeg har begynt å tenke mer på hvordan jeg kan bruke det friske i meg. Det er som om den friske delen av meg er i vekst, mens ”syke” tanker blir mer og mer borte.

   Hvor lenge kommer Ny Giv til å bestå?

   Det er pr. i dag enda ikke gjort kjent. Prosjektet startet for ca. 3 år siden, og har en sluttdato 31.12.06. Vi i Ny Giv har tro på at det fortsetter, og det er opprettet en venteliste for folk som vil inn.

   Hva er dine planer for videre yrkesliv?

   Jeg er i ferd med gjennom min deltakelse i Ny Giv å kartlegge muligheter ut i fra min nåværende kompetanse. Jeg er utdannet Master økonom og tenker at denne utdannelsen kan brukes innen ulike fagfelt. Veien videre for meg kan være å oppnå spesialisering gjennom arbeid og kanskje også videre utdannelse.

   Legg igjen en kommentar

   Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *