Denne filmen er en sann historie om Spesial Agent Enrique S. ”Kiki” Camarena (26.7.1947 – 5.3.1985) i DEA (Det amerikanske narkotikapolitiet). Filmen er nesten 4 ½ timer lang, men er delt opp i 3 episoder. Her spiller Benicio Del Toro ”Kiki” som var utstasjonert på Guadalajara, som ligger ved grensen mellom Mexico og USA med det oppdraget å infiltrere en narkotika bande som ble drevet av Mafiaen. Som vi alle vet, er slike oppdrag farlige, og bedre blir det ikke når personer høyt oppe i maktsystemet i Mexico er involvert.”Kiki” begir seg ivrig ut på oppdraget, og etter hvert klarer han å infiltrere seg i banden, men blir dessverre til slutt avslørt. Denne jobben tærer veldig på familielivet, ”Kiki” var gift og hadde to små sønner. Derfor søkte han seg tilbake til USA, og plutselig en dag kommer noen menn som ”Kiki” tror er kollegaer i en politibil, og inviterer ”Kiki” med seg hjem. Intetanende setter han seg litt motvillig inn og blir kjørt bort til narkobandens sjef sitt hjem. Her blir han utsatt for umennesklig tortur, og avhørt om hva DEA vet om bandens aktiviteter. ”Kiki” hadde bare 3 uker igjen før han skulle tilbakeflyttes til USA, da han ble funnet drept og gravd ned i hagen til en kjent politiker i Mexico. Nå starter en stor jakt på hvem som drepte ”Kiki”, og DEA kommer mannsterke ned til Guadalajara og begynner etterforskningen. Etter hvert som de kommer videre, finner de ut at gjerningsmannen hadde hjelp fra høyt holdt i Mexico. Spørsmålet er bare hvor høyt opp i systemet hjelpen kommer fra. Tilslutt finner de gjerningsmennene, og får arrestert dem. Filmen ble laget i 1990, og ble Emmy-belønnet for beste miniserie. Den er en av de beste og mest gripende filmene fra virkeligheten jeg har sett.