Kalender
januar 2022
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Gamle artikler
Siste kommentarer
  Kategorier
  Siste innlegg
  Siste kommentarer
   Translate website

   Nok en gang er Esben tilbake med et mesterverk av en bok. Denne gangen har han med seg sin samboer Ellen B. Brodtkorb. Det som er hovedbudskapet med denne boka er at det går an å være kjærester selv om begge er psykisk syke. Det er en meget vakker kjærlighetsfortelling, om to unge mennesker som holder sammen tross alt det vonde de har opplevd, og opplever. Det begynte med et forsiktig vennskap, og utviklet seg til samboerskap. Det var nok meget klokt av dem begge, de har begge opplevd litt av hvert før de traff hverandre. Det er så utrolig fint å lese at kjærligheten deres aldri dør, selv om de blir atskilt på grunn av innleggelser. Det er også veldig fint å lese om hvordan de stiller opp for hverandre når den ene er syk. Boka er veldig lettlest, jeg klarte ikke legge fra meg boka før jeg hadde lest den ut. Historien til Ellen og Esben må være den mest rørende og vakre fortellingen jeg noen gang har lest. Jeg anbefaler denne boken på det sterkeste for alle som tror på kjærligheten, og liker å lese om den.

   Legg igjen en kommentar

   Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *