Kalender
desember 2021
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Gamle artikler
Siste kommentarer
  Kategorier
  Siste innlegg
  Siste kommentarer
   Translate website

   Tigging er blitt et plagsomt problem i samfunnet. Det norske velferdssamfunnet er slik at ingen skal behøve å sulte, men det er mange som ikke klarer å få pengene til å strekke til. De bruker opp pengene med en gang de får dem, og går så rundt og tigger av andre. Jeg synes ikke noe om dette. Du kan nesten ikke gå rundt i Oslos gater uten å bli nedrent av tiggere. Og så lyver de om hva de skal bruke pengene på. Flesteparten av Oslos tiggere bruker pengene på dop og alkohol.

   Hva skal man gjøre med dette problemet? Skal man banke opp de som tigger, eller spyle dem ned med brannslangen, så de kanskje lærer? Nei! Selv om det er veldig fristende, er det like ulovlig som det er primitivt. Jeg synes det burde være ulovlig å tigge, slik at man kunne anmelde de som tigger og få tilbakebetalt det de skylder. I tillegg burde tiggerne få økonomisk tvungen forvaltning med utbetaling av trygden eller lønnen porsjonert ut hver dag. Jeg vet at dette krever mye ressurser, men jeg synes det er en menneskerett å ikke bli plaget og truet av tiggere hver dag. Det tar mye krefter å stå i mot disse tiggerne.

   Hva skal man gjøre med dette problemet? Skal man banke opp de som tigger, eller spyle dem ned med brannslangen, så de kanskje lærer? Nei! Selv om det er veldig fristende, er det like ulovlig som det er primitivt. Jeg synes det burde være ulovlig å tigge, slik at man kunne anmelde de som tigger og få tilbakebetalt det de skylder. I tillegg burde tiggerne få økonomisk tvungen forvaltning med utbetaling av trygden eller lønnen porsjonert ut hver dag. Jeg vet at dette krever mye ressurser, men jeg synes det er en menneskerett å ikke bli plaget og truet av tiggere hver dag. Det tar mye krefter å stå i mot disse tiggerne.

   Legg igjen en kommentar

   Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *