Kalender
desember 2021
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Gamle artikler
Siste kommentarer
  Kategorier
  Siste innlegg
  Siste kommentarer
   Translate website

    Dette er nok et album med Iglesias fra 2001 som jeg virkelig har fått sansen for. Det er noe med denne latinamerikanske musikkstilen som virkelig fenger meg. Jeg synes han har en fantastisk stemme, som du bare ikke kan glemme.

   Han synger fint, både på spanske og på engelsk, men jeg må innrømme at jeg liker det best når han synger på engelsk. På denne platen finner du “Escape”, “Don’t turn of the lights”, “Love to see you cry,” “Hero” i forskjellige versjoner, “I Will Survive”, “Love 4 Fun”, “Maybe”, “One night stand”, “She be the one”, “If the world crashes down”, “No Apagues La Luz”, “Maybe” og “To love a woman.” Hvis jeg skal plukke ut en låt  som jeg likte best, så må det bli ”Hero” Hvis du virkelig lytter til teksten, og kanskje har sett musikkvideoen til den låten som blir i hvert fall jeg veldig rørt. Den er forresten også ganske fin på spansk. En annen låt på plata jeg vil trekke fram er ”Escape”. Jeg vet ikke hvorfor, men den traff meg ganske bra.

   Legg igjen en kommentar

   Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *