Kalender
november 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Gamle artikler
Siste kommentarer
  Kategorier
  Siste innlegg
  Siste kommentarer
   Translate website

   Som 5-åring prøvde jeg å lære å spille fiolin, men dette gikk ikke noe særlig bra, jeg var ikke motivert nok. I dag så er fele-knikking noe av den musikken jeg overhodet ikke tåler å høre på.

   Jeg var også medlem av speideren en stund.

   Etter at jeg flyttet til Norge, så lærte jeg å spille piano, og det er et instrument som jeg synes er nydelig, og jeg spiller ennå på det. Ellers så liker jeg data, mopedturer, og å være sammen med venner.

   Data ble jeg interessert i allerede som barn. Den første datamaskinen som vi hadde i huset, var en datamaskin som kun var beregnet på å programmere i basic og å spille på. Denne maskinen ble vi fort lei av, så jeg kjøpte meg en Commodore 64, men det var spilling og programmering det gikk på der også. Siden fikk vi PC-er og MAC-er, og jeg lærte også litt om tekstbehandling og andre ting. Nå synes jeg at data er kjempegøy, jeg liker å spille spill, programmere i QBASIC, lage hjemmesider, surfe på Internett og holde på med foto/video redigering. Min første egen maskin var en gammel PC. Etterpå har jeg hatt mange PC-er.

   På 17-års dagen min, så fikk jeg moped-lappen. Jeg kjøpte en Honda Camino, og hadde den en stund, men så ble den stjålet, og jeg fikk en ny Camino. Etter en stund så gikk jeg lei av denne mopeden, og kjøpte meg en Suzuki FZ-50. Denne gikk bra helt til jeg ble for tung for den, og nå har jeg en E-ton Viper ST50. Dette er en såkalt ATV. Denne er fin for meg. Jeg liker veldig godt å kjøre lange turer, og gjerne gå et stykke etterpå. Det eneste som er dumt på mopeder er at det er ikke forsvarlig å kjøre på vinterføret.

   Jeg liker også å fotografere og filme. Jeg liker å lage filmer og redigere dem.

   Legg igjen en kommentar

   Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *