Kalender
november 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Gamle artikler
Siste kommentarer
  Kategorier
  Siste innlegg
  Siste kommentarer
   Translate website

   Musikk er veldig viktig for meg. Jeg har alltid vært glad i musikk, og som jeg skrev i linken om hobbyer, så begynte jeg min “musikalske karriere” allerede som 5-åring. Nå spiller jeg piano.Nå har jeg dessverre ikke noe piano hjemme hos meg selv, jeg har ikke plass til det. Derfor må jeg høre på musikk fra kassetter og CD-er eller spille selv på keyboardet mitt. Det liker jeg veldig godt.

   Jeg bruker musikk for å slappe av når jeg er stresset. Det er ingen ting som virker så avslappende som å legge seg i sengen og sette på litt rolig musikk, men du må ikke skru opp volumet så høyt. Da virker det ikke som det skal. Denne metoden er også fin hvis du ikke får sove om natten.

   Når det gjelder musikksmak, så er jeg nesten altetende. Det viktigste er at det ikke er “bråkete” musikk, aller helst så vil jeg høre på klassisk musikk. Spesielt godt liker jeg pan fløyte. Jeg har alltid ønsket å lære å spille det, men det er visst veldig vanskelig, og det er ikke så mange som underviser i det.

   Legg igjen en kommentar

   Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *