Kalender
november 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Gamle artikler
Siste kommentarer
  Kategorier
  Siste innlegg
  Siste kommentarer
   Translate website

   De fleste har vel en drøm om hva de skal bruke fremtiden til. Det har jeg også. Jeg har lyst til å komme ut i arbeidslivet, og jobbe med noe innen data. Om denne drømmen blir realisert, og hva jeg eventuelt begynner å jobbe med det får fremtiden vise. Jeg er i hvert fall godt i gang.

   Jeg har jobbet med å lage en hjemmeside for Psykiske helsetjenester i Flekkefjord kommune. Jeg jobber også i et arbeidsprosjekt i kommunen som er for brukere av Psykiske helsetjenester. Arbeidsoppgavene er mange og varierte, for det meste så går det i å pusse opp kommunale leiligheter, og hjelpe folk å flytte. Disse to jobbene har vært og er veldig givende og interessante, og et skritt i riktig retning for meg.

   Alle har vi vel behov for å føle at noen har bruk for oss. Jeg følte at Bærum kommune hadde bruk for meg, både i jobben med Fellesblekka, og den datajobben jeg hadde på Rubo. Her i Flekkefjord, så trenger de meg også. Den store forskjellen er at Nav arbeid her i Flekkefjord er mye mer interessert i å hjelpe meg med å realisere denne drømmen, enn det kollegaene deres i Bærum var. Jeg har hatt flere møter med Nav i Flekkefjord om å få til en ordning med lønn for å jobbe, med den målsetning at jeg skal gå over i 50 % lønn, og 50 % trygd. Veien dit kan være lang og tung å gå, men jeg tror at jeg skal klare det en dag. Jeg er i hvert fall mye mer optimistisk enn det jeg var i Bærum.

   Som sagt, det jeg kan tenke meg å jobbe med er noe innen data. Jeg har jo litt erfaring med både journalistikk, og fotografering. Hvis Agder (lokalavisen i Flekkefjord) har lyst til å legge forholdene litt til rette for meg, så jobber jeg mer enn gjerne for dem. Jeg har ikke vært i kontakt med dem ennå, jeg vil være sikker på at jeg kan klare dette. Foreløpig så har jeg bare tatt litt bilder for Agder i forbindelse med den Kjell Elvis konserten som ble arrangert av Psykiatrisk dagsenter i Flekkefjord. De var veldig fornøyd med bildet, og brukte det i reportasjen de hadde.

   Hvis dette skjærer seg, så kunne jeg tenke meg å starte en vernet bedrift som skal tilby folk som trenger en tilrettelagt arbeidsplass en jobb med å lage og trykke reklamebrosjyrer. Jeg tenker også at Flekkefjord kommune kunne trenge en informasjonsavis lignede Bæringen, og den kunne også denne bedriften stå for å lage og trykke.

   Jeg tror at det finnes mange ubrukte talenter blant personer som sliter litt psykisk, som bare venter på å få bli tatt i bruk. Her i Flekkefjord, så er de som jobber i Psykiske helsetjenester opptatt av å få fram og tydeliggjøre overfor brukeren disse talentene/ressursene. Dette er veldig bra, både for brukeren og arbeidsplassene som brukerne kunne hatt. Det å få til å meste en tilrettelagt arbeidsplass gir større selvbilde, og er i seg selv en fin form for terapi.

   Alle har vi vel behov for å føle at noen har bruk for oss. Jeg følte at Bærum kommune hadde bruk for meg, både i jobben med Fellesblekka, og den datajobben jeg hadde på Rubo. Her i Flekkefjord, så trenger de meg også. Den store forskjellen er at Nav arbeid her i Flekkefjord er mye mer interessert i å hjelpe meg med å realisere denne drømmen, enn det kollegaene deres i Bærum var. Jeg har hatt flere møter med Nav i Flekkefjord om å få til en ordning med lønn for å jobbe, med den målsetning at jeg skal gå over i 50 % lønn, og 50 % trygd. Veien dit kan være lang og tung å gå, men jeg tror at jeg skal klare det en dag. Jeg er i hvert fall mye mer optimistisk enn det jeg var i Bærum

   Som sagt, det jeg kan tenke meg å jobbe med er noe innen data. Jeg har jo litt erfaring med både journalistikk, og fotografering. Hvis Agder (lokalavisen i Flekkefjord) har lyst til å legge forholdene litt til rette for meg, så jobber jeg mer enn gjerne for dem. Jeg har ikke vært i kontakt med dem ennå, jeg vil være sikker på at jeg kan klare dette. Foreløpig så har jeg bare tatt litt bilder for Agder i forbindelse med den Kjell Elvis konserten som ble arrangert av Psykiatrisk dagsenter i Flekkefjord. De var veldig fornøyd med bildet, og brukte det i reportasjen de hadde.

   Hvis dette skjærer seg, så kunne jeg tenke meg å starte en vernet bedrift som skal tilby folk som trenger en tilrettelagt arbeidsplass en jobb med å lage og trykke reklamebrosjyrer. Jeg tenker også at Flekkefjord kommune kunne trenge en informasjonsavis lignede Bæringen, og den kunne også denne bedriften stå for å lage og trykke.

   Jeg tror at det finnes mange ubrukte talenter blant personer som sliter litt psykisk, som bare venter på å få bli tatt i bruk. Her i Flekkefjord, så er de som jobber i Psykiske helsetjenester opptatt av å få fram og tydeliggjøre overfor brukeren disse talentene/ressursene. Dette er veldig bra, både for brukeren og arbeidsplassene som brukerne kunne hatt. Det å få til å meste en tilrettelagt arbeidsplass gir større selvbilde, og er i seg selv en fin form for terapi.

   Legg igjen en kommentar

   Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *