Kalender
november 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Gamle artikler
Siste kommentarer
  Kategorier
  Siste innlegg
  Siste kommentarer
   Translate website

   Jeg er en mann på 50 år. Jeg ble født i USA 9. mai 1971, men jeg flyttet til Norge i 1980, og det er jeg glad for. Så snart jeg ble 18 år, så sa jeg opp mitt amerikanske statsborgerskap i protest mot endel ting i USA som jeg er uenig i. Jeg synes det er for galt at elever på skolen skal få juling av rektor når de har gjort noe galt, jeg synes det er for galt med dødsstraff, og jeg synes at USA beveger seg stadig nærmere det å være en politistat. Politiet har altfor mye makt, og de er altfor flinke til å benytte seg av den. Dessuten så er det for mye korrupsjon blant politiet. Når det gleder politiet, så er ikke Norge så mye bedre heller.

   Jeg bor i en kommunal bolig i Flekkefjord. Jeg bodde før i Bærum, men flyttet til Flekkefjord mars 2009. Jeg syntes at Bærum var en svært dyr kommune å bo i. Jeg flyttet hjemmefra første gang da jeg var 16 år gammel. Etter det har det blitt endel opphold på div. psykiatriske institusjoner, men nå regner jeg meg som rimelig “normal”. Jeg pleide å jobbe to dager i uken på et sykehjem i Asker som vaktmesterassistent. Denne jobben likte jeg dårlig, så jeg sa den opp. I perioder så var den litt lei for ryggen. På fritiden er jeg ganske mye inne, jeg elsker å holde på med data. Les mer om dette i mine hobbyer.

   Fram til 2018 jobbet jeg med å filme, redigere filmer, ta bilder, lage internett baserte kompetansekartlegginger, skrive artikler på Flekkefjord kommunes intranett og som skribent på hjemmesiden til Flekkefjord kommune. Det er en jobb jeg trives med. I Flekkefjord har jeg også jobbet som webmaster for Psykiske helsetjenester, Flekkefjord kommune. Denne siden er nå nedlagt, og flyttet til hjemmesiden til Flekkefjord kommune. I 2018 fant Flekkefjord kommune ut at de ikke hadde bruk for meg mer, så nå har jeg ikke jobb i kommunen mer. Siste jobben jeg hadde i Bærum var som webmaster, journalist og fotograf for Fellesblekka, en informasjonsavis innen Psykisk helse i Bærum kommune. Jeg jobbet også som dataansvarlig på Rudsdalen botreningssenter i Bærum kommune. Denne jobben trivdes jeg også med.

   Legg igjen en kommentar

   Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *