Jeg er en 50-årig mand. Jeg blev født i USA den 9. maj 1971, men jeg flyttede til Norge i 1980, og det er jeg glad for. Så snart jeg fyldte 18, opsagde jeg mit amerikanske statsborgerskab i protest mod nogle ting i USA, som jeg er uenig i. Jeg synes, det er for forkert for studerende i skolen til at få tæsk af rektor, når de har gjort noget forkert, jeg synes, det er for galt med dødsstraf, og jeg tror, at USA bevæger sig stadig tættere på at være en politistat. Politiet har alt for meget magt, og de er alt for gode til at bruge den. Desuden er der for meget korruption blandt politiet. Når det behager politiet, er Norge heller ikke meget bedre.

Jeg bor i en kommunal bolig i Flekkefjord. Jeg boede tidligere i Bærum, men flyttede til Flekkefjord i marts 2009. Jeg troede Bærum var en meget dyr kommune at bo i. Jeg flyttede hjemmefra, da jeg var 16 år gammel. Siden da har der været nogle ophold på forskellige psykiatriske institutioner, men nu betragter jeg mig selv som rimelig “normal”. Jeg plejede at arbejde to dage om ugen på et plejehjem i Asker som pedelassistent. Jeg kunne ikke lide det her job, så jeg sagde op. Til tider var det lidt ked af ryggen. I min fritid er jeg stort set inde, jeg elsker at lave data. Læs mere om dette i mine hobbyer.

Indtil 2018 arbejdede jeg med at filme, redigere film, tage billeder, skabe internetbaserede kompetencekortlægninger, skrive artikler på Flekkefjord kommunes intranet og som skribent på Flekkefjord kommunes hjemmeside. Det er et job, jeg nyder. I Flekkefjord har jeg også arbejdet som webmaster for Psykiatrien, Flekkefjord Kommune. Denne side er nu blevet lukket ned og flyttet til Flekkefjord kommunes hjemmeside. I 2018 konstaterede Flekkefjord kommune, at de ikke længere havde brug for mig, så nu har jeg ikke et job i kommunen mere. Mit sidste job i Bærum var som webmaster, journalist og fotograf for Fellesblekka, informationsavis inden for Mental Health i Bærum kommune. Jeg arbejdede også som dataansvarlig på Rudsdalens botilbudscenter i Bærum kommune. Jeg nød også dette job.