Siste kommentarer
  Kategorier
  april 2021
  M T O T F L S
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  

  Fylkesmannen sin oppgave skal blant annet være å behandle klager fra innbyggerne på kommunale helsetjenester. For meg virker det som at assisterende avdelingsdirektør i Helse og sosialavdelingen hos fylkesmannen i Agder Kristin Hagen Aarsland mer er Flekkefjord kommune sin advokat enn en reell tilsynsmyndighet. Jeg lurer på hvor mye Flekkefjord kommune betaler henne for å ikke fatte vedtak som er til disfavør for Flekkefjord kommune.Grunnen til denne påstanden er at jeg har klagd på Flekkefjord kommune utallige ganger etter at kommunen har brutt loven i behandlingen av mine søknader om helsetjenester fra kommunen. Det er så utrolig at fylkesmannen lar kommunen bryte loven gang på gang uten å reagere. Dette er så pussig at jeg  er nødt til å tro at fylkesmannen er korrupt.

  Flekkefjord kommune har brutt både forvaltningsloven ved å ikke lage en ny IPLOS-vurdering når jeg søkte for tredje gang om BPA, og Pasient- og brukerrettighetsloven ved å nekte meg BPA til tross for at jeg hadde ett overlege dokumentert behov for BPA med 72 timer i uken.

  Dette er bare en av mange saker som jeg helt klart hadde loven med meg der fylkesmannen allikevel har valgt å gi Flekkefjord kommune medhold.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *