Siste kommentarer
  Kategorier
  januar 2021
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031

  Jeg har spinal stenose to steder i ryggen i tillegg til Cauda Equina syndrom. I tillegg har jeg fått ett 3. grads trykksår i den ene foten min. Dette såret er det gått infeksjon i med både gule stafylkokker og bakterier som ikke trenger oksygen for å leve.

  Jeg tar derfor to hestekurer med antibiotika, noe som gjør at jeg har mye løs mage nå. Her om dagen hadde jeg hatt avføring utover hele badgulvet. Avtalen jeg har med personalet i Tjørsvågveien 27 er at de skal vaske opp avføringen i slike tilfeller siden jeg sliter med kroniske ryggsmerter.

  Dessverre så var Monica på jobb og hadde med meg å gjøre denne dagen. Hun forlangte at jeg skulle vaske opp dritten selv enda jeg har en helt annen avtale med boligen. Jeg ble forbanna og sa i fra om hva avtalen var, men dette hjalp ingenting. Jeg måtte plent vaske selv. Dette gjorde jeg og nå har jeg så vondt i ryggen at jeg blir sprø. Jeg klagde til Monica over dette, men hun svarte bare at jeg var flink som vasket etter meg selv. Jeg burde egentlig ha tatt ett balltre og kjørt langt opp i fitta hennes.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *