Siste kommentarer
  Kategorier
  desember 2020
  M T O T F L S
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  

  Til tross for at lov om kommunale helse og omsorgstjenester slår fast at jeg har krav på hjemmesykepleie til å stelle mine kroniske venøse leggsår og behovet for hjemmesykepleie er dokumentert av sårpoliklinikken på Kristiansand sykehus, så velger de å la dette sårstellet ligge på andre enn sykepleiere som jobber i boligen jeg bor i.

  Jeg bor i ett døgnbemannet bofellesskap, og de som jobber her er stort sett ikke sykepleiere. Allikevel velger kommunen å la ufaglærte stelle mine alvorlige venøse leggsår.

  I tillegg så er Flekkefjord kommune lov pålagt å bekoste sårutstyret siden de er inne og skifter på sårene mine, men allikevel sier de at jeg må betale dette selv. Flekkefjord kommune er snare til å be innbyggerne sine om å forholde seg til gjeldende lover og regler, men når det gjelder kommunen selv, så trenger de tydeligvis ikke å følge lovverket selv. Dette synes jeg er svært dårlig.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *