Siste kommentarer
  Kategorier
  juli 2020
  M T O T F L S
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  


  Nå renner det over for meg! Jeg har blitt svært dårlig behandlet av både Flekkefjord kommune og den korrupte fylkesmannen i Agder.
  Lov om pasient og brukerrettigheter Kapittel 3 § 3.1 stiller strenge krav til brukermedvirkning. Flekkefjord kommune aner ikke hva brukermedvirkning er, og jeg har tatt dette opp med de, men får beskjed om at det ikke betyr at det er det samme som brukerdiktering. Det vet vel jeg også, men jeg vil påstå at de ikke vet hva brukermedvirkning er.

  Lov om pasient og brukerettigheter kapittel 4 § 4.1 stiller krav om at brukeren samtykker i helsehjelpen de får. Jeg har aldri samtykket i at jeg skal ha hjelp til å styre medisinene mine. Jeg har gjort noen få småfeil mens jeg kunne skrive en bok om alle avvikene med medisinhåndtering fra kommunens side. Allikevel blir jeg påtvunget hjelp til å styre medisinene mine.

  Jeg har søkt flere ganger om Brukerstyrt personlig assistent, noe jeg har krav på etter lov om pasient og brukerrettigheter Kapittel 2 § 2.1d siden jeg har legedokumentert behov for assistanse 62 timer i uken. Jeg får avslag hver gang. Sist gang Flekkefjord kommune behandlet saken min brøt de forvaltningsloven ved å ikke gjøre en ny IPLOS-vurdering av saken. De bare baserte seg på de forrige saksbehandlingene.

  Jeg har selvsagt klaget alt dette inn for fylkesmannen i Agder, men får ikke medhold på noe. Jeg tør derfor påstå at fylkesmannen og fylkeslegen i Agder er korrupt. De bare holder med kommunen. Jeg lurer på hvor mye Flekkefjord kommune betaler av skattebetalernes penger til fylkesmannen for at de skal holde med kommunen. Jeg stiller spørsmålstegn ved hva som er vitsen med en tilsynsorgan som ikke gjør jobben sin.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *