Siste kommentarer
  Kategorier
  mai 2020
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031

  I dag ble jeg alvorlig sinna på personalet i Tjørsvågveien 27. De ville ikke gjøre slik som fastlegen min bestemte og gi meg en rullestol. Det endte opp med at jeg truet personalet på livet. Jeg finner meg faen meg ikke i at de overprøver fastlegen min og styrer meg slik.

  Jeg sa til noen som ringte fra FACT Lister at jeg ville kvele personalet. Etter dette ringte kontakten min i FACT Lister, Atle Ersdal meg opp for å høre om jeg mente det jeg sa. Konsekvensen ville i så fall bli at personalet ikke kom inn til meg i dag. Jeg gjorde han oppmerksom på at jeg skulle skifte smerteplaster i dag så de måtte komme inn til meg. Det var han knekkende likegyldig om jeg døde av abstinenser fordi jeg ikke fikk skiftet smerteplaster.

  Når noen sier slik til meg så plasserer de seg øverst på drapslista mi så derfor leker Atle Ersdal med livet sitt ved å snakke slik til meg. Grunnen til at jeg blir så sinna og reagerer som jeg gjør er at FACT lister har seponert ADHD medisinen min som roer meg ned. Jeg kan derfor ikke noe for at jeg blir så sinna. Jeg synes virkelig at Harald Leirvåg som er psykiater i FACT Lister revurderer denne avgjørelsen før han gjør meg til en drapsmaskin.

  Jeg angrer virkelig på at jeg sa ja til å bo i Tjørsvågveien 27 og til å ha med FACT Lister å gjøre.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *