Siste kommentarer
  Kategorier
  mai 2020
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031

  Jeg søkte meg inn i FACT Lister fordi jeg hadde hørt mye positivt om hvordan de jobber. De kjører hjem til alvorlig psykisk syke og besøker dem 1-2 ganger i uken. Jeg tenkte at det er akkurat dette jeg trenger, men der tok jeg skammelig feil. For hva hjelper det at de kommer hjem til folk når de ikke bryr seg om dem? Min psykiske helse har bare gått nedover etter at jeg ble med i det temaet. Dette er fordi når jeg er deprimert eller psykotisk, bryr psykiateren Harald Leirvåg seg ikke det minste om det. Han legger meg ikke inn og gir meg ikke medisiner. Han gjør rett og slett ikke en forbanna dritt for å hjelpe meg.

  Det eneste han har gjort for meg er å tute ørene til fastlegene mine fulle med anti-smertestillende propaganda. Dermed så blir jeg lidende med både min psykiske helse og smerter. Jeg er så sinna på han at jeg kunne ha tatt en motorsag og kappet han opp i småbiter.

  Prinsippet til FACT er veldig fint, men det hjelper ikke når det jobber totalt hjernedøde mennesker i teamet. Da blir det bare mye fine ord på papir.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *